Over ons

Zaakvoerder Bart Cauwels begon eind 2007 met kleine verbouwingen, aanleg van terrassen en andere renovaties. Ondertussen groeide Cauwels Construct uit tot een team van 7 vakmensen dat zowel nieuwbouwprojecten als tal van renovaties uitvoert. Een team waarop u kunt bouwen!

“De kwaliteit van ons werk is uiterst belangrijk. Ik ken iedere werf door en door. In elke woning die we zetten, wordt alles afgewerkt alsof ik er zelf zou willen wonen. Ik volg altijd zelf de werken op, van opstart tot oplevering. Ik ben aanwezig bij elke werfvergadering en werk dagelijks mee op de werven. Samen met Yasmina, die de klanten hartelijk te woord staat, en de rest van ons professioneel team vormen we een uiterst solide fundering voor al uw bouw- of verbouwplannen.” – Bart Cauwels

over ons
over ons

De jonge dynamiek van ons bedrijf uit zich elke dag opnieuw, zowel op als naast de werf. We werken in kleinere teams met elk hun specialisatie en waar nodig aangevuld met externe specialisten.

Voor elk werk zetten we de meest geschikte mensen in. Zo komt er een team voor de afbraak en een totaal ander team voor de fijnere afwerking. Met ons gespecialiseerd machinepark kunnen we altijd heel kort op de bal spelen.

Onze aanpak zorgt er niet alleen voor dat de werken vlot verlopen, maar ook dat alles tot in de puntjes door vakmensen is afgewerkt. En terwijl de werken op de werf van een leien dakje lopen, is Yasmina uw vertrouwde aanspreekpunt. Dit zowel voor, tijdens als na uw verbouwproject.

Maak kennis met ons team

6
Zaakvoerder
Bart Cauwels
8
Zaakvoerder
Yasmina Benjama
1
Ploegbaas
Jonas Fraeyman
5
Dirk Feys
4
Peter De Voogt
Sven
Sven De Volder
werknemer-1x
Ion Cojocaru

Deel uitmaken
van ons team?

Bekijk onze vacatures

dfqdsfdf